HotelPeeps Facebook app

Find out where your friends travel, what their reviews are and share your own
travel experience. Get social!

Hotel deals in Bazna, Romania

New hotel search

Pick location

Check-in date:

Nights:

Check-out date:

Rooms:

Adult(s) Children

Search hotels

Why use HotelPeeps?
  • Special Hotel Deals for popular cities

  • Price Trends for top destinations worldwide

  • Special Deal Alerts for up to 75% OFF

  • Hotel reviews from your friends on Facebook

  • Travel compatibility with friends on Facebook

Good things have to be shared
At the moment, there are no available hotel offers for Bazna, Romania However, we did find a few hotels you will like:
Edelweiss
Medias, Romania - Str. Aurel Vlaicu, Nr. 23

Hotelul EDELWEISS dispune de 28 de camere, camere single, duble precum si un apartament spatioas. Dotarea este deosebita si cu mult bun gust; toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon, minibar internet etc. Fiecare colt este amenajat in cel mai mic detaliu fiind decorat cu minutiozitate
read more

See Details
 
Sighisoara, Romania - 7 Cetati Square

Decent property offers decent accommodation. WS1208 Medium in size, well decorated and furnished so are the bathrooms. Equipped with all necessities that you would expect of such a category. Medium in size, well decorated and furnished. It serves local and international cuisine. An old house converted onto a hotel. Small in size but with adequate seating areas. It is well decorated and furnished.
read more

See Details
Claudiu
Sighisoara, Romania - Str. Ilarie Chendi 28545400 Sighisoarajud. Muresromania


read more

See Details
Korona
Sighisoara, Romania - Str. Zaharia Boiu

Elegantul Hotel Korona, este situal la baza Cetatii Medievale din Sighisoara, la cinci minute de centrul comercial si istoric al orasului. Clasificat la 4 stele cu o arhitectura moderna, hotelul pune la dispozitia oaspetilor 40 de camere. Va invitam sa beneficiati de luxul, eleganta si rafinamentul camerelor caracterizate de un design modern cu detalii ambientale unice, ce vor face sederea dumneavoastra de neuitat. Hotel Korona, ofera o gama completa de servicii de inalta calitate pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale, intr-o atmosfera cosmopolita, deopotriva relaxanta si calduroasa in inima orasului.
read more

See Details
 
Sighisoara, Romania - Scoli Street No 4-6

Decent property offers decent accommodation. WS1208 Rooms are vary in size medium to large, well equipped and decorated with light colours. Based on the ground floor, well decorated and quite inviting. Purpose build hotel. Medium lobby with seating area.
read more

See Details
Casa Cu Cerb
Sighisoara, Romania - Strada Scolii Nr. 1, Sighisoara, Jud. Mures

Casa cu Cerb este una dintre cele mai vechi cladiri din Cetate si cea mai interesanta din punct de vedere arhitectonic. In decursul timpului a suferit numeroase si profunde schimbari, de la locuinta rudimentara din lemn (sec. XIII) la forma complexa definitivata in sec. XVII si pastrata pana astazi. In tot acest timp, Casa cu Cerb a avut destinatia de locuinta. A fost locuita de persoane cu inalte functii administrative, judecatoresti sau clerical/bisericesti. Intre anii 1997-2001 Casa cu Cerb a fost restaurata complet si competent prin grija fundatiei Messerschmitt din Munchen, primind destinatia de centru cultural romano-german.
read more

See Details
Sighisoara
Sighisoara, Romania - Strada Scolii Nr. 4-6

Clãdirea hotelului (formata din 2 constructii civile ), formeazã un corp comun si reprezintã de fapt fosta casã Zeiglerische. Ele au fost unificate inainte de 1886 in momentul in care primãria orasului s-a mutat in aceste corpuri. Sacrificandu-se traveea gangului casei nr. 4, cele 2 cladiri au fost unite printro casã a scãrilor modernã si tot atunci ambele cladiri au fost inaintate cu incã un etaj. Turistii sunt asteptati cu 29 de camere (single si duble), 3 apartamente amenajate confortabil, fiecare din acestea având o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior. Sala de conferinte este dotatã cu utilitati specifice pretentiilor momentului. Crama dispune de o gamã de vinuri de vitã nobilã atent selectionate. Diversele servicii oferite clientilor sunt de cele mai inalte clase pentru a spori savoarea clipelor petrecute aici.
read more

See Details
Domeniul Dracul Danes
Sighisoara, Romania - Danes, Nr. 804

Este un loc foarte frumos unde nu te plictisesti daca iti plac animalele in special caii, poti face drumeti cu trasura sau daca doresti poti calari si poti face drumeti prin padure.
read more

See Details
 
Targu Mures, Romania - Str. Gheorghe Doja 231

Hotelul President este situat pe E60, la intrarea în Târgu-Mureş, la doar 7 km de Aeroportul Internaţional Transilvania. Acesta oferă cazare cu aer condiţionat si Wi-Fi gratuit. Proprietatea are 4 restaurante. Printre acestea se numără retaurantul cu specific argentinian Steakhouse, Manadas şi restaurantul italienesc Il Padre. Luxosul şi modernul Aqua Rock Spa oferă săli de fitness şi aerobic, un salon de masaj, băi de plante şi programe de aroma-terapie şi un salon de frumuseţe. Centrul spa are pereţi din piatră şi vegetaţie exotică pentru a sugera o lagună tropicală.
read more

See Details
 
Targu Mures, Romania - Piata Cetatii, 7

This historic hotel offers 32 rooms in total, as well as shared facilities including a lobby, 24-hour reception and check-out service, a restaurant and conference facilities. The wine cellar offers a rustic setting for private parties, while the inner terrace is the perfect spot for relaxation, summer parties or weddings.
read more

See Details