HotelPeeps Facebook app

Find out where your friends travel, what their reviews are and share your own
travel experience. Get social!

Hotel deals in Blaj, Romania

New hotel search

Pick location

Check-in date:

Nights:

Check-out date:

Rooms:

Adult(s) Children

Search hotels

Why use HotelPeeps?
  • Special Hotel Deals for popular cities

  • Price Trends for top destinations worldwide

  • Special Deal Alerts for up to 75% OFF

  • Hotel reviews from your friends on Facebook

  • Travel compatibility with friends on Facebook

Good things have to be shared
At the moment, there are no available hotel offers for Blaj, Romania However, we did find a few hotels you will like:
Cetate
Alba Iulia, Romania - Str. Unirii 3

Situat in centrul orasului Alba Iulia, in imediata apropiere a celor mai importante centre comerciale, Hotelul Cetate a fost complet renovat si modernizat pentru a le oferi clientilor sai tot confortul necesar.
read more

See Details
 
Alba Iulia, Romania - Ariesulii Street 51


read more

See Details
Transilvania
Alba Iulia, Romania - Piata Iuliu Maniu, Nr. 22

Hotelul beneficiaza de un vad comercial bun fiind amplasat in zona centrala a municipiului Alba Iulia in vecinatatea unor institutii financiare, juridice si bancare de interes pentru locuitori si vizitatori. Utilizarea serviciilor se face cu personal bine calificat. Hotel Transilvania - Alba Iulia este una din cele mai vechi unitati hoteliere si de alimentatie publica din zona.
read more

See Details
Astoria
Alba Iulia, Romania - Dn1, Km 387, Jud. Alba

Situat nu departe de Alba Iulia, Astoria Hotel eset asezat intr-o zona linistita si putin afectata de noxe. spatii verzi, generoase inconjoara cladirea Astoria Hotel iar accesul este extrem de fcail la DN1. Complexul dispune de o terasa de 60 locuri asezata pe malul unui lac si de o zona de barbecue cu trei foisoare de 18 locuri fiecare complexul dispune si de o sala de conferinte de 200 locuri dotata cu toata aparatura specifica.
read more

See Details
Elisabeta
Alba Iulia, Romania - Strada Clujului, Nr. 25

Vila Elisabeta este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Alba Iulia, hotel in care va oferim cazare intr-o "oaza de liniste", relaxare cu un climat optim pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri, petreceri, evenimente speciale, conferinte, training-uri, etc. Vila Elisabeta va pune la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 locuri, o sala de festivitati de 220 locuri, salon restaurant-bar, teren de fotbal cu gazon sintetic si nocturna, piscina, sauna si un personal calificat, prietenos, capabil sa satisfaca cele mai inalte exigente. Restaurantul va ofera o gama diversificata de preparate culinare romanesti sau din bucataria internationala, insotite de bauturi selecte si o atmosfera intima.
read more

See Details
Hermes
Alba Iulia, Romania - Alba Iulia, Str. Toporaşilor Nr. 20

Situat în cartierul Cetate din Alba Iulia, Hotel Hermes oferă camere spaţioase la doar 10 minute de mers pe jos de centrul fortificat Alba Carolina. Acesta dispune de un restaurant şi o sală de jocuri. În fiecare dimineaţă este servit un mic dejun din ingrediente locale la restaurantul hotelului. În cursul serii, acesta oferă o varietate de preparate internaţionale din Transilvania, precum şi băuturi de la barul său. Hotel Hermes este situat chiar vizavi de centrul comercial Piaţa Cetatea Oancea. Parcarea gratuită este disponibilă la faţa locului.
read more

See Details
Parc
Alba Iulia, Romania - Strada Primaverii, Nr. 4

Situat in parcul central al orasului, in vecinatatea Primariei Alba Iulia, a Consiliului Judetean Alba, a Prefecturii si a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Alba, Hotel Parc dispune de 150 locuri de cazare la standarde internationale, un restaurant, bar, cofetarie propie, salon de masaj. Confortul dumneavoastra este completat de linistea parcului si panorama superba a vechii Cetati.
read more

See Details
Casa Traiana Pension
Alba Iulia, Romania - Str. Ariesului 49A

Dedicated exclusively to serving impeccable quality and comfort to our guests, who are convinced of our services when choosing accommodation Casa Traiana. Compared to other hostels in Alba, we strongly believe that only gained reputation and respect will recommend among our customers. Inside the pension also works an elegant restaurant that serves delicious dishes from three traditional kitchens: Romanian, Chinese and Italian. The Pension provides apartments for hosting, and double, single and matrimonial room. Each room has its own bathroom, television, internet, cable TV, telephone and balcony. As additional services, the hotel has a fitness center, Jacuzzi, massage and sauna.
read more

See Details
Edelweiss
Medias, Romania - Str. Aurel Vlaicu, Nr. 23

Hotelul EDELWEISS dispune de 28 de camere, camere single, duble precum si un apartament spatioas. Dotarea este deosebita si cu mult bun gust; toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon, minibar internet etc. Fiecare colt este amenajat in cel mai mic detaliu fiind decorat cu minutiozitate
read more

See Details
Clasic
Sebes, Romania - Strada Drumul Sibiului Nr. 15

Dotate cu un minibar şi birou, toate camerele de la Clasic au mobilier tradiţional şi mochete. Fiecare cameră are o baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă. Unele camere au un balcon. Pizza şi băuturile răcoritoare sunt disponibile la restaurant sau pe terasa panoramică cu vedere spre sat. Există, de asemenea, o pivniţă de vinuri cu tavane boltite şi un bar. Recepţia deschisă 24 de ore oferă room service şi parcare gratuită. Gara din Sebeş se află la 300 de metri, iar Biserica Evanghelică este situată la 1 km de proprietate.
read more

See Details