HotelPeeps Facebook app

Find out where your friends travel, what their reviews are and share your own
travel experience. Get social!

Hotel deals in Tirgoviste, Romania

New hotel search

Pick location

Check-in date:

Nights:

Check-out date:

Rooms:

Adult(s) Children

Search hotels

Why use HotelPeeps?
  • Special Hotel Deals for popular cities

  • Price Trends for top destinations worldwide

  • Special Deal Alerts for up to 75% OFF

  • Hotel reviews from your friends on Facebook

  • Travel compatibility with friends on Facebook

Good things have to be shared
At the moment, there are no available hotel offers for Tirgoviste, Romania However, we did find a few hotels you will like:
Grandis Apulum
Mioveni, Romania - B-Dul Dacia, Nr. 14A, Mioveni, Jud. Arges

Localizat în imediata apropiere a Uzinei de Autoturisme Dacia Renault din Mioveni, Hotelul Grandis Apulum oferă condiții și facilități care satisfac cele mai exigente necesități, atât pentru turisti, cât și pentru oameni de afaceri în trecere prin orașul nostru, sau pentru organizarea de team-building-uri și conferințe. Indiferent de motivul vizitei dumneavoastră, afaceri sau dorința de a vă odihni, în hotelul nostru va așteaptă întotdeauna un serviciu impecabil și condiții de cazare excelente.
read more

See Details
 
Ploiesti, Romania - 1 Republicii Blvd

Toate camerele de la Hotel Central au Wi-Fi gratuit şi oaspeţii pot avea, de asemenea, acces gratuit la un punct de internet situat în holul recepţiei. Hotelul dispune de asemenea de un modern centru spa cu piscină, jacuzzi, saună, sală de fitness şi un centru de masaj. Există un restaurant cu 4 saloane de lux, o terasă de vară, o cafenea şi un bar. Situat la doar câţiva metri de mai multe supermarketuri locale şi la 2 km de gară, Hotel Central oferă, de asemenea, parcare privată gratuită. Hotelul a fost complet modernizat in anul 2008 si dispune de 166 de camere si apartamente (309 locuri) clasificate la 3 si 4 stele, corespunzator echipate. Dotari camere: telefon, cada/dus, aer conditionat, televizor cu cablu, minibar, foehn, balcon, frigider, seif, internet.
read more

See Details
Forum
Ploiesti, Romania - Strada Gheorghe Doja, Nr. 215A

Hotelul este localizat in centrul orasului Ploiesti, in apropierea centrului financiar. Dispune de dotari moderne menite sa atisfaca cerintele exigente ale tuturor clientilor sai.
read more

See Details
Angelo d'Oro
Ploiesti, Romania - Ploiesti, Str. Maramures Nr. 9

Hotelul Angelo D’oro pune la dispozitia oaspetilor 18 camere din care 2 single, 2 twin double si 14 double matrimonial. In fiecare din aceste camere puterea o detin culorile, creand o atmosfera si un decor ce confera autenticitate, gratie mobilierului ales, lenjeriei de cea mai buna calitate, perdelelor de matase fina, draperiilor elegante si mochetelor groase dar moi.
read more

See Details
Best
Ploiesti, Romania - Bdul Republicii Nr 154, 1000074 Ploiesti

Hotelul cu cele 37 camerele ale sale amenajate confortabil este clasificat ca un hotel de 4 stele. Hotelul este situat aproape în centru (cca. 0, 8 km). La recepţie, care are program non-stop, puteţi să vă predaţi obiectele valoroase pentru a fi păstrate într-un seif al hotelului. Primiţi acces la internet în camera dumneavoastră şi în zona publică a hotelului (WLAN). La hotel se găsesc locuri de parcare proprii. Room-service-ul vă îndeplineşte cu plăcere orice dorinţă a dumneavoastră.
read more

See Details
Star
Ploiesti, Romania - Strada B. P. Hasdeu, Nr. 1

Înconjuraţi de copaci bătrâni şi case pitoreşti, hotelul Star Room este situat ideal, în cea mai fermecătoare zonă a centrului Ploieştiului, de pe strada principală într-un parc plăcut. Nu departe de hotelul nostru se găsesc Primăria, gara principală, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie şi Muzeul Ceasurilor. Toate aceste clădiri sunt din secolul 19 şi merită să fie vizitate. Datorită poziţiei sale bune hotelul Star Rooms este locul ideal pentru oamenii de afaceri şi pentru turişti care caută relaxare şi confort precum şi servicii de înaltă calitate.
read more

See Details
Vigo
Ploiesti, Romania - B-Dul Independentei 28


read more

See Details
Central
Ploi, Romania - B-Dul Republicii 1


read more

See Details
 
Targoviste, Romania - Bd Libertatii 1

Incadrat in categoria hotelurilor de 3 stele, Hotel Dambovita satisface si cele mai exigente cereri ale clientilor. Acesta pune la dispozitie 166 locuri de cazare, divizate in camere cu unul sau doua paturi, apartamente, avand toate necesitatile si dotarile necesare pentru ca dvs sa aveti un sejur cat mai confortabil si placut. Fiind situat la aproximativ o ora distanta fata de aeroportul International Otopeni, Hotel Dambovita este ideal si pentru turistii aflati in tranzit.
read more

See Details
Valahia
Targoviste, Romania - B-Dul Libertatii, Nr. 7

Hotel "Valahia", complex hotelier cu traditie, amplasat în centrul orasului Târgoviste pune la dispozitia turistilor o gama larga de servicii. Hotel Valahia din Targoviste este foarte aproape de centrul orasului, oferind acces usor catre toate obiectivele de aici. Restaurantul si parcarea hotelului sunt doar doua dintre facilitatile oferite clientilor. La bar se pot servi bauturi in serile tarzii sau cafeaua de dimineata.
read more

See Details