HotelPeeps Facebook app

Find out where your friends travel, what their reviews are and share your own
travel experience. Get social!

Hotel deals in Viseu De Sus, Romania

New hotel search

Pick location

Check-in date:

Nights:

Check-out date:

Rooms:

Adult(s) Children

Search hotels

Why use HotelPeeps?
  • Special Hotel Deals for popular cities

  • Price Trends for top destinations worldwide

  • Special Deal Alerts for up to 75% OFF

  • Hotel reviews from your friends on Facebook

  • Travel compatibility with friends on Facebook

Good things have to be shared
At the moment, there are no available hotel offers for Viseu De Sus, Romania However, we did find a few hotels you will like:
 
from 47.00 € double / night

Euro Superior Tourist Class Modern Hotel

Baia Mare, Romania - Bucuresti 23

Good property offering a decent accommodation. WS02. 10 Medium in size, well maintained, good taste in decor and furniture. Medium in size, well presented, introduces local and international cuisine Purpose build block Medium in size with enough seating areas.
read more

See Details
Lostrita
Baia Mare, Romania - Strada Blidari, Nr. 13 B, Blidari, Maramures


read more

See Details
 
Bistrita, Romania - 80 Calea Moldovei

This is a good property offers a comfortable accommodation.
read more

See Details
Krone
Bistrita, Romania - Granicerilor Street No. 5 Bistrita Nasaud

General Description: 3 star accommodations Accessible to many local attractions Ideal accommodations for a vacation getaway Great combination for business and pleasure Perfect location appropriate for both families and couples Location: Conveniently located in Bistrita Nasaud Recreation: Fully equipped fitness center Restaurants & Lounges: Onsite restaurant Full service bar/lounge Accommodations 44 guestrooms
read more

See Details
Diana
Bistrita Nasaud, Romania - Calea Moldovei, Nr. 80

Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1, 5 km de centrul orasului. Burgul Bistritz, azi municipiul Bistrita se dezvaluie turistului dornic de aventura, oferind totodata confortul si luxul unui hotel de trei stele, patronat de nimeni alta decat zeita DIANA. Aici, departe de tumultumul orasului, va veti putea bucura in liniste de farmecul acestor locuri de legenda.
read more

See Details
Krone
Bistrita Nasaud, Romania - Granicerilor Street No. 5

General Description Perfect location appropriate for both families and couples Accessible to many local attractions Ideal accommodations for a vacation getaway Great combination for business and pleasure 3 star accommodationsLocation Conveniently located in Bistrita NasaudRecreation Fully equipped fitness centerRestaurants & Lounges Full service bar/lounge Onsite restaurantAccommodations 44 guestrooms
read more

See Details
Bistrita
Bistrita Nasaud, Romania - Strada Piata Petru Rares, Nr. 2

Hotelul Bistrita, amplasat in centrul istoric, ofera 49 de camere standard si standard special (pat matrimonial, doua paturi individuale si apartamente), sala de conferinte cu o capacitate de 30 de locuri, dotata cu aparatura. Sistemul centralizat de climatizare care asigura un ambient placut in fiecare camera, asezarea intr-o zona linistita sunt menite sa adauge o nota de confort si relaxare. Accesul in camera pe baza de cartela, conectarea la internet prin cablu si wireless, serviciile de buna calitate asigura un sejur placut.
read more

See Details
As
Borsa, Romania - Str. Priseci Nr. 1/b


read more

See Details
Siesta
Sig, Romania - Strada Avram Iancu, Nr. 42

Motel Siesta este situat pe drumul de iesirea din municipiu, drum ce leaga Sighetu Marmatiei de Satu-Mare, inspre Sapanta (Cimitirul Vesel, unde se afla si cea mai inalta biserica de lemn din Europa). Pentru un ambient intim in mijlocul naturii, motelul dispune de o gradina de vara cu o capacitate de 150 de persoane in care se imbina armonios elemente traditionale specifice Maramuresului. Amplasarea motelului e la doar 200m de Muzeul Satului, situat in centrul orasului, si in apropierea altor obiective turistice de mare interes:
read more

See Details
Marmatia
Sig, Romania - Mihai Eminescu 97, 435500 Judetul Maramures

Hotelul Marmatia a fost construit in perioada 1941 - 1942. In timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost hotel, gazduind militarii germani si maghiari, dar si hotel pentru elita maghiara pana in 1944. Dupa anul 1944 a devenit spital de copii, iar in 1978 s-a dat in folosinta sub denumirea de Hotel Marmatia. In prezent, Hotelul Marmatia este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat turismului de agrement sau business din Tara Maramuresului. Desi este renovat complet, Hotel Marmatia pastreaza arhitectura de influenta austriaca utilizandu-se lemn, piatra, obloane decorative, balcoane si alte elemente specifice stilului. Fiind situat pe Strada Mihai Eminescu 97, in Parcul Gradina Morii, la poalele Dealului Solovan, hotelul are o pozitie deosebita, intr-un cadru natural mirific cu vedere spre raul Iza si vedere spre parc si oras. Hotel Marmaţia oferă camere cu un mini-bar şi televiziune prin cablu. Parcarea privată gratuită este disponibilă la faţa locului. Camerele de la Hotel Marmaţia sunt luminoase şi aerisite, cu influenţe austriece. Toate camerele au încălzire, un uscător de păr şi o baie proprie. Restaurantul Hotelului Marmaţia serveşte mâncăruri tradiţionale româneşti, precum şi mâncăruri cu specific internaţional. Barul oferă o gamă largă de băuturi alcoolice şi non-alcoolice, inclusiv cocteiluri. Situat în hol, Magazinul de artizanat vinde suveniruri tradiţionale, confecţionate manual în regiunea Maramureş. Oaspeţii pot beneficia, de asemenea, de Wi-Fi gratuit la hot spot-ul din hol.
read more

See Details